Tussenstand aanmeldingen Muziek bij de Buren

Tussenstand aanmeldingen Muziek bij de Buren

10830659_318294708368519_7061005520503265381_o.jpg

De allerlaatste week om je aan te melden gaat in en de teller staat op 57 muzikanten en 40 huiskamers.

De aanmeldingen lopen gestaag door, maar we zoeken vooral nog een paar gastvrije bewoners die hun huiskamers voor 1 zondagmiddag willen transformeren tot een intiem en gezellig podiumpje zodat we ook alle enthousiaste muzikanten een mooi podium. Er zijn nog een aantal buurten waar we denken dat het nóg beter kan: Hees, Hazenkamp, Galgenveld, Hatertse hei, Heijendaal en de Binnenstad. Natuurlijk zijn alle andere wijken van harte welkom om mee toe doen.

Mocht je als muzikanten denken “Hé, ik ken nog wel iemand die ons in hun woonkamer wil verwelkomen om er zo samen een mooie middag van te maken” geef dit aan ons door. Dan kunnen we je ook garanderen dat je op 11 december mee kan doen!

Aanmelden kan tot 21 oktober via onze website.
Check onze Facebookpagina voor actuele info, en vergeet niet te delen.