Nog een paar nachtjes slapen…

Nog een paar nachtjes slapen…

Nijmegen maakt zich op voor de tweede editie van Muziek bij de Buren. Aanstaande zondag openen 56 huiskamers hun deuren en worden ze omgetoverd tot podia. Iedereen wil natuurlijk publiek! We verheugen ons op een fijne dag vol ontmoetingen. Jullie ook? Blijf ons volgen op Facebook voor de laatste ontwikkelingen. Daags voor het festival zullen we ook nog eens de laatste wijzigingen opsommen.

Er wordt nu druk gewerkt aan een tijdschema wat ook op je mobiele telefoon goed te lezen/scrollen is, zodat je 11 december niet de hele dag met je laptop hoeft lopen te sjouwen om niks te missen.

Om 12.00 trappen we af bij Jongeren Netwerkorganisatie Jimmy’s waar The Gimmick het muzikale startsein zal geven. Om 20.00 eindige we de dag met een borrel in de Wijkfabriek in Wolfkuil en een intiem optreden van Trip to Dover. Het festival is gratis toegankelijk voor iedereen dus geen enkele reden om zondag niet de deur uit te gaan en te ontdekken wat muzikaal Nijmegen te bieden heeft!